ATETOOL AE970D stolová spájkovacia stanica - 80 W s priamym ohrevom hrotu. Digitálne riadená spájkovacia stanica ATETOOL AE970D s priamym ohrevom hrotu ponúka funkčný a moderný dizajn a prináša vysoký výkon a spoľahlivosť, ktoré poznáme z radu profesionálnych spájkovacích staníc, do nižšej cenovej kategórie. Hlavnou výhodou stanice oproti konkurencii je spájkovacie pero s priamym indukčným ohrevom a presným meraním teploty priamo v hrote. Stanica používa na spájkovanie špeciálne "aktívne" hroty typu T80, tieto hroty už majú integrovaný indukčný ohrev a teplotný senzor.to znamená, že okolo hrotu je medená cievka, ktorá pomocou indukcie dokáže veľmi rýchlo ohriať spájkovací hrot a vďaka teplotnému snímaču umiestnenému veľmi blízko hrotu spájkovacieho pera dokáže stanica veľmi rýchlo reagovať na zmeny teploty hrotu a podľa situácie meniť výkon ohrevu, takže nedochádza k teplotným výkyvom, ktoré by mohli ovplyvniť kvalitu a spoľahlivosť spájkovaného spoja. Stolová spájkovacia stanica AE970D má všetku elektroniku zabudovanú do sivého šasi z ABS s moderným, ale minimalistickým vzhľadom, modro podsvietený LCD displej na prednej strane, jedno ovládacie tlačidlo na prepínanie funkcií a otočný volič na nastavenie teploty alebo zmenu parametrov. Rukoväť s odolným a pružným silikónovým káblom sa k stanici pripája prostredníctvom široko používaného päťkolíkového konektora, ktorý je časom overený a spoľahlivý. Nad vstupom pre rukoväť sa nachádza zelená LED dióda, ktorá signalizuje zahrievanie hrotu spájkovacieho pera. Stanica má plynulú reguláciu v rozsahu 100-550 ℃, ak by ste náhodou zabudli po práci horúcu spájkovačku vypnúť, nájdete tu funkciu automatického vypnutia ohrevu hrotu po 10 minútach nečinnosti (funkciu možno vypnúť), Hroty spájkovačky sú tzv. aktívne, t. j. majú integrovanú ohrievaciu špirálu a teplotný snímač v hrote hrotu. Vďaka tomu je hrot schopný okamžite reagovať na zmeny zaťaženia hrotu pri spájkovaní veľkých plôch DPS, konektorov a vodičov s veľkým prierezom, kde dochádza k rýchlemu odvodu tepla, a práve v týchto prípadoch sa prejavujú výhody spájkovacích hrotov s priamym ohrevom. Náhradné hroty si môžete zakúpiť aj samostatne v našom e-shope. Balenie: spájkovaciastanica AE970D, ručný stojan s drôtom, okrúhly hrot, napájací kábel.  
198,26€ 169,57€ / ks 141,30€ bez DPH
skladom 11.09.2024 môže byť u Vás
Kód:
104628
Tovar v akcii
Vákuovačka a balička potravín SFS 110 je ideálny pomocník do kuchyne, ktorý vám pomôže predĺžiť trvanlivosť potravín až päťkrát. Už žiadne vyhadzovanie potravín podliehajúcich skaze. Jednoducho ich zabaľte a predĺžte ich trvanlivosť. Kazenie potravín je spôsobené chemickými reakciami, ku ktorým dochádza, keď sú potraviny vystavené pôsobeniu vzduchu, teploty, vlhkosti, enzýmov a rastu mikroorganizmov. Tento proces možno výrazne spomaliť skladovaním potravín vo vákuu. Vákuové balenie znižuje absolútny tlak vzduchu vo vrecku odstránením kyslíka. Kyslík vo vzduchu spôsobuje kazenie potravín, pretože spôsobuje oxidáciu, ktorá spôsobuje stratu výživovej hodnoty, chuti a ďalších vlastností potravín. SFS 110 obsahuje vlastný účinný kompresor, ktorý odoberá všetok vzduch z vrecka a vytvára čiastočné vákuum. Pracuje s vreckami s drážkami do maximálnej šírky 28 cm. Je možné použiť buď hotové prefabrikované vrecká pevných rozmerov, alebo rukáv (tunel), z ktorého si môžete vyrezať vrecko požadovaných rozmerov (max. šírka 28 cm x požadovaná dĺžka). Tým, že vákuovačku môžete použiť len ako zváračku fólií, vytvoríte koncový zvar vrecka a druhý zvar sa vytvorí pri vákuovaní. Vákuovačku je preto možné používať aj ako zváračku iba fólií, a to aj pre iné ako vrúbkované fólie. Musia sa však použiť fólie s približne rovnakou hrúbkou materiálu. Interval zvárania je stanovený na 5 sekúnd. Šírka zvaru je 1 mm. Výsledný zvar je veľmi pevný, dostatočne silný na to, aby dlho udržal vákuum. Použitie je veľmi jednoduché a intuitívne. Stačí vložiť otvorený koniec vrecka do vákuovej komory, zatvoriť veko a stlačením tlačidla spustiť vákuovanie. Po vytvorení vákua sa vrecko automaticky zvarí. Proces je možné kedykoľvek prerušiť. K dispozícii je samostatné tlačidlo na zapnutie iba zváracej lišty. Vákuovačka je vhodná najmä na vákuovanie mäsa, rýb, zeleniny, ovocia, pochutín a sypkých zmesí strácajúcich arómu - čaj, káva. Okrem potravín je možné vákuovať aj iné predmety. Vákuovacie vrecká sú vhodné na varenie Sous-Vide. Súčasťou balenia je 3 m vlnitej fólie (tunel) so šírkou 28 cm. Vákuovacie vrecko neskladujte so zatvoreným vekom. Dlhodobé stlačenie tesniacej gumy môže spôsobiť jej netesnosť.
78,26€ 66,52€ / ks 55,43€ bez DPH
skladom 11.09.2024 môže byť u Vás
Kód:
102166
Tovar v akcii
Presný poloautomatický skrutkový dávkovač na jemné práškové materiály a zmesi 1-100 g . Priemyselný šnekový dávkovač je vhodný na presné dávkovanie jemných sypkých materiálov (práškový cukor, rôzne druhy soli, korenie, škorica, škroby, kakao, rôzne práškové materiály s vyšším obsahom tuku, ktoré majú tendenciu sa lepiť, práškové farbivá, jemné syntetické prášky atď.) Bežné dávkovače alebo baliace stroje s vibračnými váhami nedokážu presne dávkovať jemné práškové zmesi, ktoré sa vplyvom vibrácií pri dávkovaní lepia na váhu a prášia do okolia. Pre tieto práškové zmesi je potrebné používať šnekové dávkovacie stroje. Šnekový dávkovač určuje výslednú hmotnosť dávky podľa počtu a rýchlosti otáčania šnekového mechanizmu, čo vedie k veľmi presnému dávkovaniu jemných práškov a zmesí bez zaprášenia okolia alebo upchatia váhového mechanizmu. Systém sa skladá z dvoch častí: 1) riadiaca jednotka 2) dávkovacia časť. Obe časti sú pevne namontované na základni z nehrdzavejúcej ocele, ktorá stojí na výškovo nastaviteľných pogumovaných nožičkách. Ovládanie (okrem tlačidla štart a núdzového tlačidla) sa vykonáva dotykom na farebnom displeji. Proces dávkovania sa štandardne spúšťa pedálom. Na želanie zákazníka možno spúšťanie upraviť, napríklad pomocou časovača alebo optického snímača. Obsluha je veľmi jednoduchá, stačí zvoliť požadovanú hmotnosť jednej dávky v gramoch v rozsahu 1-100 g a po stlačení tlačidla RUN (zelené tlačidlo) je zariadenie pripravené na dávkovanie, pričom každým stlačením pedálu sa z ústia dávkovača vypustí jedna dávka. Ako zásobník na dávkovaný materiál sa používa 8 l nádoba z nehrdzavejúcej ocele s horným plnením, v ktorej je umiestnený šnek, ako aj miešadlá, ktoré buď priebežne, alebo počas dávkovania miešajú materiál, aby sa zabránilo jeho usadzovaniu na stenách stroja. Miešanie sa dá vypnúť, nechať stále zapnuté alebo spustiť len pri dávkovaní. Výber miešacieho systému závisí od typu a povahy materiálu. Rameno, na ktorom je namontovaný dávkovací mechanizmus, je otočné a výškovo nastaviteľné, takže ho možno dávkovať napríklad do nádob, ktoré sú umiestnené vedľa dávkovača. Systém je vybavený spoľahlivou a jednoduchou kalibračnou funkciou, vďaka ktorej možno sypké materiály dávkovať s vysokou presnosťou. Šnekové dávkovanie je veľmi šetrné k dávkovaným materiálom, na riadenie rýchlosti a počtu otáčok šneku, ktoré závisia od veľkosti jednej dávky, sa používa presný krokový motor. Obsah balenia: šnekový dávkovač 1 - 100 g, 8 l násypka, návod na obsluhu, napájací kábel.  
5 180,87€ 4 921,83€ / ks 4 101,52€ bez DPH
skladom
Kód:
104167
Tovar v akcii
Pneumatický plniaci stroj na pastovité a tekuté látky 50 - 1000 ml Pneumatický dávkovač pastovitých a tekutých látok pre objemy 50ml - 1000ml v jednej dávke s manuálnym a automatickým režimom plnenia, určený predovšetkým na plnenie pastovitých a tekutých látok: farieb, medov, emulzií, gélov a pást, šampónov, vazelín, olejov, silikónových tmelov a iných kvapalín s vyššou viskozitou. Ako plniť Dávkovač funguje na princípe dvoch jednosmerných ventilov a piestu uprostred týchto ventilov, ktorý tlačí kvapalinu jedným smerom dopredu a pri návrate nasáva dávkovanú kvapalinu cez potrubie z horného zásobníka. Pri jej vytláčaní sa súčasne pneumaticky otvára vypúšťací ventil v plniacej hlave. To je riadené elektromagnetickým pneumatickým spínačom vo vnútri jednotky, ktorý prepúšťa privádzaný stlačený vzduch do hlavného piestu a ventilu. V jednom smere vytláča piest a súčasne otvára ventil, v druhom smere stláča piest a zatvára ventil (T náboj). Celkový objem dávkovanej hmoty je riadený dvoma elektromagnetickými snímačmi, ktoré snímajú polohu piestu. Jeden je pevne umiestnený na začiatku piestu, druhý sa môže pohybovať po dĺžke piestu, aby sa upravil rozsah pohybu piestu, a tým aj množstvo nasávanej a vydávanej hmoty. Dávka je nastaviteľná v rozsahu 50 - 1 000 ml a môže sa opakovať, aby sa dosiahol väčší objem. Dávkovač sa môže používať buď na manuálne plnenie - pomocou nožného pedálu na spustenie dávky, alebo v automatickom režime, keď zariadenie dávkuje nepretržite rýchlosťou závislou od času pohybu hlavného piestu. To je vhodné napríklad pre dopravný pás alebo skúsenú obsluhu, ktorá dokáže plniť vysokou rýchlosťou. Dávkovač vyžaduje na prevádzku napájanie 230 V/1 A, celková spotreba je len 10 W (riadiaca elektronika). Tlak privádzaného vzduchu by mal byť v rozsahu 0,4-0,6 MPa. Vzduch sa k dávkovaču pripája prostredníctvom príruby John Guest 5/16" 8 mm. Príruba umožňuje odpojenie vzduchu jednoduchým posunutím modrej objímky. Samotný dávkovač nasáva dávkovanú pastu z hornej 26-litrovej nádrže z nehrdzavejúcej ocele prostredníctvom piestu, takže nie je potrebné dodávať pastu pod tlakom, čo je hlavnou doménou tohto dávkovača. Dávkovacia hlava je vybavená tupou ihlou s vnútorným priemerom 7,6 mm a dĺžkou 32 mm. Dávkovač je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a hliníka, časti prichádzajúce do kontaktu s tekutinou sú vyrobené z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Výrobok sa nedodáva s potravinárskym certifikátom. Rýchlosť dávkovania ovplyvňujú: viskozita látky, objem jednej dávky a nastavenie rýchlosti piestu. Rýchlosť piestu možno nastaviť ručne, čím sa ovplyvní rýchlosť dávkovania hmoty. Dávkovač je potrebné po každom použití dôkladne vyčistiť a namazať, ako je uvedené v návode na použitie výrobku. Plničku môžete otestovať priamo u nás, v prípade, že chcete plničku otestovať so svojím výrobkom, bude účtovaný poplatok 1,5 h práce technika za následné vyčistenie plničky po testovaní. V prípade, že plničku predložíte len s čistou vodou, nebude účtovaný žiadny poplatok. Dávkovač sa dodáva s ventilom so vzduchovým mazaním, aby sa zabránilo zaduseniu pneumatických častí plničky. Obsah balenia: piestová plnička s objemom 50 - 1000 ml, zásobník s objemom 26 l, vzduchový ventil.
1 998,26€ 1 798,43€ / ks 1 498,70€ bez DPH
skladom
Kód:
103271
Tovar v akcii
Poloautomatická stolová balička s funkciou zvárania, vákua a plnenia v ochrannej atmosfére s dĺžkou zvaru do 500 mm. Balička je určená na balenie výrobkov, zdravotníckych materiálov a potravín do vzduchotesne uzavretých obalov s možnosťou vákua alebo plnenia ochrannou atmosférou. Zariadenie možno použiť: 1) len ako baličku/zváračku 2) ako externú vákuovú baličku 3) baličku potravín s plnením obalov v modifikovanej atmosfére. Balením potravín v ochrannej atmosfére sa výrazne predlžuje trvanlivosť výrobkov, ako sú zelenina, pečivo, mäso a mäsové výrobky, ryby, syry, hotové jedlá, čaj, káva, bylinky, korenie a orechy. Na balenie potravín v modifikovanej atmosfére sa používajú plyny dusík, kyslík a oxid uhličitý. Mimo upravenej atmosféry možno do vreca pomocou kompresora plniť len vzduch, ktorý môže plniť ochrannú funkciu: nafúknuté vrecko chráni balený tovar. Balička je kompatibilná so všetkými typmi zvárateľných vriec a obalov, či už ide o priehľadné vrecia alebo vrecia s potlačou, hliníkové (bariérové) vrecia alebo obaly z netkanej textílie alebo papiera. Baliace zariadenie si poradí s klasickým vlnitým vákuovým balením, ale aj s lacnejším hladkým vákuovým balením. Celé zariadenie je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na styk s potravinami, balička je určená na umiestnenie na pracovný stôl a je vybavená baliacim pultom s rozmermi (600x300mm ŠxH), ktorý sa používa na vkladanie baleného tovaru do vreca. Po vložení vrecka medzi čeľuste stačí spustiť proces balenia pomocou pedálu a potom sa proces balenia vykoná podľa prednastavených funkcií. Baliaci stroj je vybavený pulznou zváračkou s maximálnou dĺžkou zvaru do 500 mm, šírka zvaru je 8 mm. Na vákuovanie a plnenie plynom je balička vybavená plochým puzdrom, ktoré sa automaticky zasunie medzi zváracie čeľuste (počas plnenia a vákuovania) a potom sa zasunie späť, aby sa obal mohol vzduchotesne zvárať. Na vákuovanie sa používa integrovaná výveva s výkonom 72 l/min, na plnenie ochrannou atmosférou je potrebné pripojiť k packeru plynovú fľašu vybavenú regulátorom tlaku. Ako prívod plynu je na bočnej strane zariadenia rýchlospojka pre hadice s priemerom 8 mm. V baličke je integrovaný separátor, ktorý oddeľuje všetky kvapaliny a nečistoty prúdiace z čerpadla/vzduchového prívodu alebo do neho, aby sa zabránilo poškodeniu zariadenia alebo kontaminácii balených výrobkov. Zariadenie má 3 funkcie: zváranie, vysávanie a plnenie ochrannou atmosférou. Funkcie vysávania a plnenia možno zapnúť alebo vypnúť. Keď sa vrecko vloží medzi čeľuste baličky a stlačí sa nožný pedál, čeľuste držiace vrecko sa zovrú, nasleduje vákuovanie, plnenie a zváranie. Vákuové a plniace funkcie možno vypnúť alebo podľa potreby používať len jednu z nich. Zariadenie umožňuje pohodlne nastaviť všetky potrebné parametre: čas vákua: 0-200 s, čas plnenia 0-200 s, čas zvárania 0-8 s, čas chladenia 0-50. Proces zvárania možno spustiť manuálne pedálom podľa potreby alebo možno použiť poloautomatický režim balenia: nastavenie intervalu 0-100 s, keď sa podľa nastaveného času balenie automaticky opakuje a obsluha len vkladá vrecia do čeľustí baličky. V poloautomatickom režime je možné nastaviť aj počet opakovaní 0-999, po ktorých sa stroj zastaví, baliace zariadenie má aj funkčné počítanie, vďaka ktorému má obsluha neustály prehľad o počte už zabaleného tovaru. Stroj nie je vybavený reguláciou tlaku plynu (upravená atmosféra), preto je potrebné k stroju pripojiť regulátor tlaku plynu. Maximálny odporúčaný tlak plynu je 0,8 MPa. Všetky časti stroja, ktoré prichádzajú počas prevádzky do styku s vydávanými potravinami, sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele "potravinárskej kvality": nehrdzavejúca oceľ 1.4301, ČSN 17 240, AISI 304. Jeho chemické zloženie je v súlade s normou pre používanie potravinárskych výrobkov. Obsah balenia: obal na potraviny, napájací kábel, náhradný zvárací drôt, pedál.
1 554,78€ / ks 1 295,65€ bez DPH
skladom6-25 ks
Kód:
104233
YTK-LP200 10-200 ml Automatický stroj na dávkovanie a balenie tekutín Vertikálny baliaci stroj YTK-LP200 sa používa na balenie kvapalín do pevných vankúšových obalov s tromi zvarmi. Je vhodný na veľkoobjemové dávkovanie a balenie kvapalín s nižšou viskozitou, ako sú redšie mazivá, oleje, čistiace prostriedky, chemikálie a iné. Princíp dávkovania: kvapalina sa nasáva hadicou z vopred pripravenej nádoby umiestnenej vedľa dávkovača, potom sa kvapalina dopraví do tvarovacieho potrubia a vypustí sa do tvarovaného vrecka a potom sa tepelne uzavrie do vodotesného obalu, ktorý sa na konci procesu odreže. Výsledkom je presné a pevné balenie kvapaliny vo forme vankúša. Vnútri prístroja sa nachádza membránová pumpa s rýchlym odsávaním a presnosťou +-2,5 ml na dávku. Vrecká sú vytvorené z 200 mm PP/PET fólie, ktorá sa odvíja z držiaka rolky a potom sa tvaruje a zvára z vankúšovej formy. Šírka vrecka je pevne daná šírkou fólie (200 mm fólia = 100 mm vrecko) Dĺžku je možné nastaviť podľa veľkosti a objemu vrecka až do maximálnej dĺžky 160 mm. Vrecko s rozmermi 100x160 mm má objem približne 200 ml. Veľkosť jednej dávky možno ovplyvniť zmenou dĺžky zapnutia čerpadla, pričom toto nastavenie sa jednoducho vykoná v menu prístroja pomocou membránových tlačidiel a farebného displeja. Používateľ si zvolí čas zapnutia čerpadla v milisekundách, aby nastavil požadovanú veľkosť jednorazovej dávky. Výsledný tekutý vankúš je veľmi pevný, odolá hrubému zaobchádzaniu a dokonca aj pádu z niekoľkých metrov. najčastejšie používanými typmi fólií na balenie kvapalín s prietokovým obalom sú priehľadné PP/PET, ale v prípade potreby možno rovnako dobre použiť nepriehľadné PP/PET, prípadne bariérové fólie PE/AL/PET. Vďaka celonerezovej konštrukcii sa zariadenie veľmi ľahko čistí a udržiava, ovládanie pomocou veľkého farebného displeja s tlačidlami je jednoduché a intuitívne, zariadenie stojí na kolieskach s aretáciou a možno ho veľmi ľahko premiestniť na iné pracovisko. Vstupná (sacia) 8 mm silikónová hadica má dĺžku 1,5 mm a je zakončená filtračným košom, ktorý zabraňuje nasávaniu väčších nečistôt, ktoré by mohli poškodiť čerpadlo. Chemická, mechanická a teplotná odolnosť je spôsobená materiálom použitým v čerpadle - ABS (nie je určený na dávkovanie potravín). Na toto zariadenie poskytujeme záručný aj pozáručný servis a sme schopní zabezpečiť všetky náhradné diely na opravu.  
1 878,26€ / ks 1 565,22€ bez DPH
skladom2-5 ks
Kód:
104503
Ručný akumulátorový páskovač JD-11/16 na páskovanie paliet a balíkov polypropylénovou PP alebo PET páskou širokou 11-16 mm. Akumulátorový ručný páskovač s vymeniteľnou Li-Ion batériou je ideálnou voľbou na balenie a páskovanie v skladoch a na miestach, kde je ťažké alebo nemožné použiť stojanové alebo ručné páskovačky pripojené k zásuvkám alebo rozvodu vzduchu. Je možné páskovať malé balíky, ako aj veľké objemné balíky alebo palety, zariadenie umožňuje nastaviť uťahovaciu silu v rozsahu 60-2800 N, t. j. 0,6-280 kg, čo robí páskovač veľmi univerzálnym a mobilným zariadením pre malé aj veľké expedičné sklady, obchody a eshopy. Páskovací stroj je vhodný pre PP alebo PET pásky so šírkou 11-16 mm. Stroj dokáže na jedno nabitie olepiť 150 - 250 balení (počet závisí od uťahovacej sily). Batériu možno nabíjať priamo v páskovacom stroji, ale aj samostatne pomocou priloženej nabíjačky, pričom nabitie vybitej batérie trvá len 90 minút. Pri viaczmennej prevádzke alebo pri olepovaní veľkého počtu balíkov odporúčame zakúpiť aj náhradnú batériu pre olepovací stroj. Dve batérie potom zabezpečia prakticky nepretržitú prevádzku páskovacieho stroja, pričom jedna batéria je v stroji a druhá sa môže nabíjať. Samotný proces páskovania je veľmi jednoduchý, páskovač sa nasunie na pásku omotanú okolo balíka, stlačením horného tlačidla sa páska utiahne na požadovanú silu a druhým tlačidlom sa páska uzavrie a koniec pásky sa odstrihne. Tento akumulátorový páskovač nepoužíva na spájanie pásky spony, namiesto toho pásku roztaví na jednom mieste a spojí ju špeciálnou metódou veľmi rýchleho trenia spodnej pásky o hornú pásku. Páskovač je navrhnutý tak, aby sa dal ovládať iba jednou rukou. Silu uťahovania pásky a dĺžku zvaru možno individuálne nastaviť podľa potreby pomocou otočných ovládačov na boku stroja. Páskovanie možno vykonávať v horizontálnej aj vertikálnej polohe. Balenie: páskovací stroj JD-11/16, nabíjačka, batéria 1 ks.
1 226,09€ / ks 1 021,74€ bez DPH
skladom6-25 ks 11.09.2024 môže byť u Vás
Kód:
103677
Ručné zariadenie na indukčné zváranie (uzatváranie ) veľkých a malých fliaš so skrutkovacími uzávermi s nastaviteľným časom indukčného ohrevu DGYF-500A. Tento indukčný uzáver pracuje na princípe elektromagnetickej indukcie, ktorú poznáte napríklad zo sklokeramických varných dosiek. V tejto podobe je však výkonnejšia. V rukoväti sa nachádza silná medená elektromagnetická cievka, ktorá pri prechode prúdu rýchlo ohrieva akýkoľvek magneticky vodivý materiál pod ňou. Pod uzavretou hlavou sa nevytvára žiadne teplo. Teplo sa vytvára len v kovových predmetoch. Krytky sa zvyčajne vyrábajú z 3 základných vrstiev. Vrchná vrstva - ochranný papier alebo pena, ktorá po uzavretí priľne k spodnej časti uzáveru, vosk, ktorý po zahriatí uvoľní ochranný papier, a samotná kovová vrstva, ktorá sa pôsobením elektromagnetickej indukcie zahreje a spojí sa s fľašou, čím ju vodotesne uzavrie. Uzatváracia stanica DGYF-500 umožňuje plynulé nastavenie času od 0,1 do 9,9 sekundy, počas ktorého prebieha indukčný ohrev. Samotný ohrev sa vykonáva veľmi jednoducho. Tesniaca zátka sa nasadí na hrdlo fľaše (kovovou časťou nadol) a naskrutkuje sa uzáver. Po nastavení požadovaného času, vo väčšine prípadov 1 - 1,5 sekundy, stačí nasadiť (nie je potrebné tlačiť) indukčnú hlavicu na skrutkovací uzáver uzatváranej fľaše a stlačiť tlačidlo umiestnené v hornej časti rukoväte. Na displeji stanice sa zobrazí odpočítavanie indikujúce priebeh zvárania. Po skončení sa fľaša musí nechať vychladnúť. Výsledný spoj je pri správnom postupe vodotesný a vzduchotesný. S DGYF-500 je možné zvárať dávkovo, nie je potrebné na nič čakať. Po uplynutí odpočítavania predchádzajúceho zvárania je možné okamžite pokračovať vo zváraní. Stanica je vybavená dvoma segmentovými displejmi, jedným na nastavenie času a indikáciu odpočítavania a druhým ako interným displejom voltmetra, ktorý zobrazuje aktuálne sieťové napätie. Pri indukčnom zváraní uzáverov sa vyžaduje, aby sieťové napätie nekleslo pod 180 V. Zvárač viečok je nevyhnutnou súčasťou napríklad farmaceutickej výroby, kde je potrebné bezpečne zabaliť lieky a chrániť ich pred vlhkosťou, alebo pri výrobe kozmetiky. Tieto kovové uzávery plnia aj bezpečnostnú funkciu, pretože vytvárajú tesnenie, ktoré nemožno prelomiť inak ako jeho porušením. Takto uzavreté obaly sú chránené pred únikom vlhkosti a arómy. Vhodné aj na balenie kávy, čaju a iných potravín. Praktická video ukážka zvárania pomocou DGYF-500 Viečka a fľaše nie sú súčasťou balenia.
589,57€ / ks 491,30€ bez DPH
skladom6-25 ks 11.09.2024 môže byť u Vás
Kód:
101794
Ručná kliešťová zváračka fólií s dĺžkou zvaru 30cm FKR-300 pre zváranie hrubých fólií s kovovou vrstvou, predovšetkým potravinárskych fólií, celofánových fólií, hotových LDPE sáčkov, vriec, možno ju však použiť aj pre iné materiály - PVC, PP, PA. Vhodné aj pre vrecká s bočnými skladmi na uchovávanie praženej kávy či sypaných čajov. Zváracie lišty klieští sú nahrievané permanentným ohrevom, k samotnému zvaru dôjde až stlačením rukoväte. Šírka výsledného zvaru je 12mm. Pri zváraní je potrebné nastaviť požadovanú teplotu pomocou termostatu od 1 - 8. Teplota musí zodpovedať hrúbke a materiálu zváraných fólií. Rovnako tak čas, po ktorý sú čeľuste uzavreté, treba prispôsobiť zváranej fólii, aby nedošlo k jej pretaveniu. U regulátora teploty sa nachádzajú tiež dve indikačné diódy, ktoré signalizujú pripojenie k sieti a samotný ohrev zváracích líšt. Kliešťová zváračka má teflónom potiahnuté čeľuste, ktoré sa ľahko čistia od reziduálnych tavenín plastov. Čeľuste zváračky sú v tvare vlniek, ktoré poznáte napríklad z potravinových obalových materiálov - viď obrázok. Vďaka tomuto tvaru zvaru dôjde k naozaj vzduchotesnému a vodotesnému nerozbiteľnému zvaru, ktorý sa nedá otvoriť inak ako odstrihnutím alebo za použitia naozaj hrubej sily. Táto zváračka je ako jedna z mála schopná zvárať aj fólie iného tvaru ako klasické tunelmi (rukávmi) v tvare 0 - napríklad tunel so skladanými bokmi (v tvare písmena "X") - väčšina potravinových obalov má tento typ zvaru. Veľmi vhodné napríklad pre zváranie vreciek s kávou či sypaným čajom. Vďaka hrúbke zvaru 12mm nehrozí únik arómy alebo navlhnutia. Zváračka fólií je vďaka svojej nízkej váhe 1,34kg ľahko prenosná a manipulácia s ňou jednoduchá. Pri neaktivite ju možno pomocou otočného regulátora vypnúť, a vďaka dištančným nohám ju možno kamkoľvek bezpečne položiť, bez toho aby došlo k popáleniu podkladu. Ručnú zváračku možno vďaka stabilným nohám použiť aj ako stolovú zváračku. Zváračka má gumové rukoväte, takže pri manipulácii nešmýka z rúk. Vo zváračke nie je použitý žiadny tavný drôt ani drahá teflónová teplu odolná páska a je na rozdiel od klasických impulzných zváračiek fólií viac bez údržbová. Zváračka je ideálna pre balenie ťažkých a väčších výrobkov (napr. vriec), ktoré vzhľadom na svoju veľkosť a váhu nemožno umiestniť do klasickej stolovej zváračky. Dokonalý pomocník do každého skladu. Vďaka svojmu tvaru zvaru vyzerá zatavený obal výrobku vždy ako originál, ktorý práve opustil výrobu. Tieto kliešťové ručné zváračky ponúkame v troch variantoch v dĺžke 40cm, 30cm a 20cm.  
391,30€ / ks 326,09€ bez DPH
skladom6-25 ks 11.09.2024 môže byť u Vás
Kód:
101776
Sušička 101-2 220V 0-300°C s ventilátorom a 115L komorou Priemyselná sušiaca / temperačná pec 101-2 220V, 0-300°C s ventilátorom a 115L komorou. Sušiaca komora s presnou reguláciou teploty pomocou PID regulátora a zabudovaným ventilátorom je vhodná najmä na sušenie elektród, vytvrdzovanie lepidiel a tmelov, dezinfekciu lekárskych nástrojov, tepelné záťažové testy elektród, vytvrdzovanie lepidiel a tmelov, dezinfekciu lekárskych nástrojov, tepelné záťažové testy elektród a iné aplikácie. komponenty a PCB, vypaľovanie práškových farieb, sušenie PCB a komponentov pred spájkovaním, teplotná stabilita a skúšky namáhania materiálu. Pec možno použiť aj na sterilizáciu kovových lekárskych nástrojov alebo sklenených nádob/fliaš. Kvalitné spracovanie Pec je vyrobená z oceľových plechov, ktoré sú potiahnuté komaxitovou vrstvou, vo vnútri pece sa nachádza sušiaca komora, ktorá je tepelne izolovaná od plášťa na udržanie teplotnej stability a na odvod tepla z povrchu plášťa. Pec má na hornej strane uzatvárateľný otvor na odvod spalín. Teplota do 300 °C, presný PID regulátor Teplota komory je riadená presným PID regulátorom s nastavením teploty od 0 do 300 °C (spodná hranica teploty závisí od teploty okolia v miestnosti, najnižšia možná teplota je vždy o niečo vyššia ako teplota v miestnosti), zvyčajne 30 - 300 °C. Regulátor PID je vybavený funkciou automatického ladenia a časovačom, ktorý možno nastaviť v minútach v rozsahu 0-99999min, po dosiahnutí nastaveného času sa pec prestane ohrievať. V peci je integrovaný ventilátor s možnosťou jeho vypnutia, zapnutím ventilátora dochádza k lepšej distribúcii tepla vo vnútri komory. Vykurovanie komory sa nachádza v spodnej a ľavej časti pece. Na snímanie teploty sa používa presný PT snímač, ktorý je umiestnený v hornej časti komory. Dvere komory sú vybavené skleneným priezorníkom a pákou na jednoduché a rýchle otváranie/zatváranie. Celá pec stojí na pevných gumových nožičkách. Ohrev, sušenie, sterilizácia a pretavovanie Pec je vhodná na ohrev, sušenie, ohrievanie, sterilizáciu a pretavovanie pri teplotách 25 - 300 °C cirkuláciou horúceho vzduchu v izolovanej komore. Celkový rozmer vnútornej komory je 48x54x44 (ŠxVxH), držiaky políc sú upevnené na bokoch komory, preto je potrebné od celkovej šírky na každej strane odpočítať 2 cm. Ak sú všetky pozície obsadené, medzera medzi policami je 2 cm. PEC 101-2, napájací kábel, 2ks políc.
1 935,65€ / ks 1 613,04€ bez DPH
skladom2-5 ks
Kód:
103830
Digitálne riadený dávkovač tekutín s odsávacím čerpadlom na plnenie tekutín do fliaš, pohárov, džbánov a iných nádob na tekutiny v rozsahu 10 - 3500 ml. Dávkovač je vybavený sacím čerpadlom, ktoré dokáže nasávať dávkovanú kvapalinu do systému bez použitia ďalších externých čerpadiel a dávkovať ju podľa nastavenia. Dĺžka prívodnej hadice je 120 cm (možno ju predĺžiť na maximálne 2 m). Koniec hadice je vybavený vymeniteľným filtrom pevných častíc. Dávkovacia fľaša/kontajner musí byť umiestnená nižšie ako samotný dávkovač. Dávkovacia hadica meria 90 cm a je zakončená plastovou tryskou s priemerom 9 mm. Súčasťou dávkovača je aj praktický stojan na dávkovaciu hadicu, ktorý je pripevnený k podvozku dávkovača. Stojan sa dá voľne otáčať okolo svojej osi. Výšku dávkovacej hadice možno tiež nastaviť. Maximálna výška dávkovacej hadice od roviny stola je približne 16 cm. Obsluha dávkovača je veľmi jednoduchá a intuitívna. Dávkovanie možno vykonávať buď v automatickom režime - v nastavených časových intervaloch, alebo pomocou nožného pedálu, ktorý je súčasťou balenia. V nastaveniach si môžete zvoliť rýchlosť dávkovania od 1 do 9, dĺžku jedného cyklu od 0,01 do 99,99 s a v prípade zvolenia automatického režimu dávkovania aj interval medzi jednotlivými dávkami od 0,01 do 99,99 s. Dávkovač obsahuje aj funkciu automatického počítania dávok na účinnú kontrolu množstva naplnených nádob, ktorú možno v prípade potreby jednoducho resetovať. Dávkovač tekutín je vybavený aj pamäťou na uloženie individuálnych nastavení až pre 7 rôznych nastavení. Táto funkcia určite príde vhod pri plnení rôznych veľkostí fliaš a džbánov rovnakou tekutinou. Kompletné nastavenia môžete ľahko zmeniť stlačením jediného tlačidla. Prístroj si pamätá jednotlivé nastavenia aj po odpojení od elektrickej siete. Jednoduchá je aj úprava jednotlivých makier. Dávkovanie je možné vykonávať od 10 ml do 3,5 l na dávku s odchýlkou len 2 %, čo je zanedbateľné. Vysoká presnosť dávkovania je zabezpečená použitím mikroprocesora, ktorý presne riadi otáčky motora nasávacieho čerpadla. Ak chcete dávkovať malé dávky, odporúčame použiť jedno z našich peristaltických čerpadiel, ktoré sa vyznačujú vyššou presnosťou a predovšetkým bezkontaktným dávkovaním. Dávkovač je určený pre kvapaliny s nízkou viskozitou (riedke). Celý systém je odolný, zvládne aj dávkovanie olejov, kyselín (je potrebné vymeniť sací filter za plastový) a alkalických roztokov. Dávkovač v sebe integruje výhody samonasávacieho čerpadla a chemického čerpadla. Ak chcete dávkovač používať na viacero rôznych kvapalín, je potrebné zariadenie po skončení dávkovania vyčistiť - napr. vodou alebo vhodným rozpúšťadlom určeným na čistenie dávkovanej kvapaliny. Túto kvapalinu je potrebné nechať prejsť celým systémom (prečerpať). Automatický dávkovač kvapaliny je celokovový - z nehrdzavejúcej ocele a spracovanie je odolné proti úniku. Dokonca aj odvzdušňovacie otvory sú svojou konštrukciou vodotesné. Pre dávkovač nie je vydaný žiadny potravinársky certifikát. Kvapalina však prechádza len cez silikónové hadičky a polyamidovú hlavu čerpadla. V ponuke máme aj podobný dávkovač KC-II so štyrmi samostatnými kanálmi. Na čistenie dávkovača odporúčame pridať 150 ml injekčnú striekačku. Súčasťou balenia je: Napájací kábel, pedál s nožným spínačom, držiak dávkovacej hadice, filter nasávacej hadice, krížový skrutkovač, imbusový kľúč.
573,91€ / ks 478,26€ bez DPH
skladom6-25 ks 11.09.2024 môže byť u Vás
Kód:
101796
UV lampa s UV LED svetlom pre vytvrdzovanie lakov, lepidiel a tmelov na báze látok senzitívnych na ultrafialové žiarenie. UV lampa je osadená 6 UV LED, z ktorých každá má príkon 2W. LED svetlá na rozdiel od UV výbojok svietia smerovo a majú oveľa užšie spektrum. V porovnaní s UV trubicami poskytujú niekoľkonásobne rýchlejšie a efektívnejšie vytvrdnutie osvieteného materiálu. Pri materiáli vyžadujúcom desaťminútový osvit UV žiarivkou je potrebná doba osvitu skrátená na cca 2 minúty.  
73,04€ / ks 60,87€ bez DPH
skladomviac ako 25 ks 11.09.2024 môže byť u Vás
Kód:
101336
Ručná plnička tekutín z nehrdzavejúcej ocele s nastaviteľnou dávkou 5-50 ml vhodná najmä na presné plnenie menších nádob - fliaš, pohárov, plastových fliaš, kozmetických nádobiek, vreciek atď. Táto ručná plnička funguje na jednoduchom princípe piestového čerpadla, ktoré je umiestnené v puzdre z nehrdzavejúcej ocele a čerpá kvapalinu z hornej nádržky - lievika s objemom až 13 litrov. Výstupom plničky je dávkovacia ihla z nehrdzavejúcej ocele s vnútorným priemerom 6,85 mm, ktorá sa zasunie do hrdla nádoby, do ktorej obsluha dávkuje zvolenú kvapalinu. Úplným stlačením páky sa vydá presná dávka, ktorá je zakaždým rovnaká (odchýlka max. 1 %). V prípade potreby možno dávku okamžite znížiť - neúplným stlačením páky. Celková dávka sa nastavuje pomocou dvoch dorazových skrutiek, ktoré definujú maximálny pohyb, ktorý môže piest vykonať. Dávkovacia ihla je tzv. bezodkapová - po ukončení dávkovania zadržiava tekutinu. Ihlu je možné vymeniť za inú ihlu s iným priemerom alebo dĺžkou (závit M15). Táto plnička nie je vhodná na plnenie kvapalín s pevnými časticami. Tie by mohli plničku upchať alebo poškodiť tesnenie. Dávkovač je celokovový, časti, ktoré prichádzajú do kontaktu s dávkovanou tekutinou, sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 304. Súčasťou dávkovača nie je certifikát kvality potravín. Pomocou dávkovača je možné dávkovať kvapaliny s viskozitou vody, oleja, šampónov, kozmetiky, medu, omáčok a redších pást. Vhodný aj pre hotely na plnenie malých balení šampónov a hotelových mydiel.
725,22€ / ks 604,35€ bez DPH
skladom6-25 ks 11.09.2024 môže byť u Vás
Kód:
102937
Regulovateľný spínaný laboratórny zdroj Zhaoxin KXN-3001D s výstupným jednosmerným napätím 0 - 300V a maximálnym prúdom 1A, ktorý je vhodný predovšetkým pre aplikácie s vyššími napäťovými nárokmi pri nízkych prúdoch. Napätie možno na zdroji regulovať pomocou otočného potenciometra, ktorý umožňuje naozaj jemné doladenie potrebnej hodnoty. KXN-3001D má digitálne meradla pre napätie a prúd zo segmentových LED displejov, s presnosťou merania prúdu na 10 mA a napätie na celé volty. Výstupné svorky sú umiestnené vpredu a nechýba ani svorka zem. Zdroj pracuje v režimoch constant current (konštantný prúd) a constant voltage (konštantné napätie). Zadná časť zdroja je vybavená 80mm ventilátorom, ktorý spína len v prípade potreby.  
808,70€ / ks 673,91€ bez DPH
skladom6-25 ks 11.09.2024 môže byť u Vás
Kód:
102728
Temperačná, sušiaca pec 101-1 220V, 0-300°C s ventilátorom a 68L komorou Priemyselná sušiaca / temperačná pec 101-1 220V, 0-300°C s ventilátorom a 68L komorou. Sušiaca komora s presnou reguláciou teploty pomocou PID regulátora a zabudovaným ventilátorom je vhodná najmä na sušenie elektród, vytvrdzovanie lepidiel a tmelov, dezinfekciu lekárskych nástrojov, tepelné záťažové testy elektrickej energie a ďalšie aplikácie. komponenty a PCB, zapekanie práškových farieb, sušenie PCB a komponentov pred spájkovaním, testovanie teplotnej stability a namáhania materiálu. Pec možno použiť aj na sterilizáciu kovových lekárskych nástrojov alebo sklenených nádob/fliaš. Kvalitné spracovanie Pec je vyrobená z oceľových plátov, ktoré sú potiahnuté komaxitovou vrstvou, vo vnútri pece je sušiaca komora, ktorá je tepelne izolovaná od plášťa, aby sa udržala teplotná stabilita a odstránilo teplo z povrchu plášťa. Teplota do 300 °C, presný PID regulátor Teplota v komore je riadená presným PID regulátorom s nastavením teploty v rozsahu 0-300 °C (spodná hranica teploty závisí od teploty okolia v miestnosti, najnižšia možná teplota je vždy o niečo vyššia ako teplota v miestnosti), zvyčajne 30-300 °C. PID regulátor je vybavený funkciou automatického ladenia a časovačom, ktorý možno nastaviť v minútach v rozsahu 0-99999min, po dosiahnutí nastaveného času sa ohrev pece zastaví. V peci je integrovaný ventilátor s možnosťou jeho vypnutia, zapnutím ventilátora sa dosiahne lepšia distribúcia tepla v komore. Vykurovacia komora sa nachádza v spodnej a ľavej časti pece. Na snímanie teploty sa používa presný PT senzor, ktorý je umiestnený v hornej časti komory. Dvere komory sú vybavené skleneným priezorníkom a pákou na jednoduché a rýchle otváranie/zatváranie. Celá rúra stojí na pevných gumových nožičkách. Ohrev, sušenie, sterilizácia a pretavovanie Pec je vhodná na ohrievanie, sušenie, ohrievanie, sterilizáciu a opätovné plnenie pri teplotách 25-300 °C cirkuláciou horúceho vzduchu v izolovanej komore. Celkový rozmer vnútornej komory je 38x45x40 (ŠxVxH), držiaky políc sú upevnené na bokoch komory, preto je potrebné od celkovej šírky na každej strane odpočítať 2 cm. Ak sú všetky pozície obsadené, medzera medzi policami je 2 cm. PEC 101-1, napájací kábel, 2ks políc.
1 674,78€ / ks 1 395,65€ bez DPH
skladom2-5 ks
Kód:
103829
Automatický dávkovač sypkých zmesí so zvažovaním presne zadanej váhy od 10g - 1000g. Tento robustný dávkovač pracuje na princípe váženia. Na ovládacom paneli si obsluha zvolí požadovanú dávku v gramoch a spustí proces. Dávkovač sa skladá z dvoch hlavných prvkov - vibračnej plochy a váhy. Pri spustení váženia sa obsah vibračnej plochy pomaly sunie do vážiacej sýpky. Po naplnení nastaveného množstva sa vibrácie zastavia a dávka je pripravená na nasypanie do vhodného obalu na príkaz obsluhy. Ovládanie dávkovacieho zariadenia je veľmi jednoduché. Je realizované pomocou nožného pedálu, ktorým dá obsluha impulz k zváženiu a druhým stlačením otvorí záklopku sýpky a vysype obsah váhy do pripraveného vrecka. Sypké zmesi sa sypú do dávkovača horným lievikom, ktorý vďaka svojmu tvaru zabraňuje vysypaniu zmesou na zem a zároveň slúži ako horný zásobník. Ovládanie dávkovača disponuje tiež počítadlom už nasypaných vreciek, nechýba ani možnosť vysypania kompletného obsahu dávkovača - vhodné napríklad pri ukončení dávkovania. Dávkovač je celokovový - z potravinárskej nerez ocele ozn. AISI 304. Základňa disponuje zabrzditelnými kolieskami pre jednoduchý transport. Dávkovač je vhodný na dávkovanie takmer akýchkoľvek sypkých zmesí - chémia, prášky, granule, plastové pelety, kovové diely, semená a iné suché sypké zmesi. Dávkovač je vhodný aj pre potraviny, avšak nie je k nemu dostupný potravinársky atest. Možno s ním skvele dávkovať napríklad čaje, kávu, ryžu, fazuľu, šošovicu, ovsené vločky, musli a ďalšie suché potraviny. Upozornenie: ak zmes, ktorú chcete dávkovať má zvýšenú vlhkosť či obsah tuku a vytvára hrudky, presnosť dávkovania je výrazne krátená. Váha funguje na princípe vibrácií a ak spadne do odvážené časti hrudka, ktorá váži výrazne viac ako ostatné častice zmesi, môže dôjsť k prevážanie a tým zhoršenie presnosti. Ak vaše zmes hrudkuje, odporúčame vám zaslať na našu adresu vzorku o dostatočnej hmotnosti (zmes na 15+ vašich dávok) so sprievodným listom, my zmes na stroji vyskúšame a povieme vám, či je na to vhodný. Služba je zadarmo, testovacie zmesi neposielame späť. Všetky časti stroja, ktoré prichádzajú pri činnosti do styku s dávkovanými potravinami sú vyrobené z "potravinárskej" nereze: NEREZOVÁ OCEĽ 1.4301, ČSN 17 240, AISI 304, ktorej chemické zloženie vyhovuje norme na použitie výrobkov pre potraviny.
1 466,09€ / ks 1 221,74€ bez DPH
skladom6-25 ks
Kód:
102439
Elegantná a zároveň profesionálna servisná LED lampa IB-9503 s veľkým polohovateľným ramenom a podlhovastou oválnou hlavou s rovnomerným a výkonným osvetlením, ktoré s prehľadom osvieti väčšinu pracovného stola a nízkou spotrebou el. energie vďaka použitie úsporných SMD súčiastok. Hlava lampy má podlhovastý oválny tvar dlhý 58 cm a široký iba 9cm, čo pôsobí veľmi elegantne a zároveň šetrí miesto. O osvetlenie sa stará 117 SMD LED diód, každá s príkonom 0.2W s vysokým svetelným tokom 2200 lúmenov (viac ako 100W klasická žiarovka) pri zachovaní rozumného príkonu - iba 24W. Vďaka dĺžke hlavy lampa osvieti podstatnú časť pracovnej dosky a servisné úkony pod ňou sú potom ľahšie. Oko dozaista poteší aj modrá linka po obvode hlavy lampy, ktorá pôsobí elegantným dojmom. Lampa disponuje aj možnosťou zmeny intenzity svitu až v 4 krokoch - 25%, 50% 75% a 100%. Na piate stlačenie tlačidla sa lampa vypína. Teplota chromatickosti lampy je 5600 - 6000K - chladnejšie biela. O držanie lampy sa stará pevný polohovací dvojramenný kĺbový mechanizmus, ktorý umožňuje lampu nastaviť do požadovanej polohy bez nutnosti uťahovania aretačných skrutiek. Ako náhle je lampa uvedená do požadovanej polohy, v polohe zotrvá - nevyvracia sa. Rameno lampy je celokovové. K doske stola je možné rameno lampy uchytiť pomocou malého zveráka, ktorý sa pripevňuje k hrane stola. Lampu z neho možno kedykoľvek jednoducho vybrať (otočný tŕň). Max. výška hlavy lampy od stola je 77cm. Rameno je dlhé 83cm a možno ho prakticky narovnať a nahnúť kamkoľvek v dĺžke 83 cm od stojanu lampy. Lampa pri max. výške nasvieti plochu stola s dĺžkou cca 120cm. Lampa je vhodná predovšetkým ako pracovná a servisná lampa do každej dielne, pri opravách elektroniky - spájkovaní dosiek plošných spojov, na kontrolu kvality materiálov a ďalšie. Svojim vzhľadom je lampa vhodná aj do reprezentačných priestorov - kozmetické salóny, nechtové štúdia pod.
120,00€ / ks 100,00€ bez DPH
skladomviac ako 25 ks 11.09.2024 môže byť u Vás
Kód:
102990
Poloautomatická lepička etikiet na fľaše, poháre a valcové nádoby LT-50 Etiketa je jedným z najdôležitejších prvkov výrobku a mala by byť nalepená čo najpresnejšie. Ručné lepenie etikiet má veľké úskalia, pretože sa nikdy nedá vykonať dostatočne presne a rýchlo. Automatické aplikátory etikiet sú zvyčajne súčasťou plniacich liniek a sú veľmi drahé. Zariadenie LT-50 je cenovo výhodný medzistupeň, ktorý umožňuje rýchle a presné označovanie výrobkov aj v menších výrobných závodoch, ktoré nepoužívajú automatické linky a svoje výrobky plnia ručne alebo si ich označujú sami. Poloautomatický etiketovač LT-50 je určený pre výrobky s obalmi v tvare valca s minimálnym priemerom 15 mm a maximálnym priemerom valca 150 mm. Etiketovač LT-50 pozostáva z veľkého odvíjača etikiet, do ktorého možno upnúť valce s vnútorným priemerom 40 mm alebo 75 mm s odporúčaným maximálnym vonkajším priemerom 270 mm. Maximálna šírka etikety je 150 mm a dĺžka 300 mm. Odvíjač etikiet má brzdu, ktorá zabraňuje samovoľnému odvíjaniu. Vložka s etiketami prechádza cez optický snímač, ktorý sníma začiatok a koniec každej etikety. Etikety sa odlepujú na prenosovom valci, na ktorý sa súčasne umiestňuje valcový obal výrobku. Druhý valec má nastaviteľnú polohu, ktorá umožňuje meniť priemer obalu. Tretí valec, umiestnený na páke, zabezpečuje prítlak na obal a zároveň zabezpečuje dostatočné priľnutie etikiet k obalu. Po stlačení páky sa aktivuje jeden cyklus lepenia etikiet. Dĺžku etikety možno nastaviť pomocou jednoduchého ovládania so segmentovým LED displejom (+/-). Koniec cyklu sa monitoruje aj pomocou dvojice optických snímačov, cez ktoré etikety prechádzajú. O navíjanie zvyškovej podšívky sa stará spodný navíjač. Etiketovač je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, podvozok je vyrobený z pevného hliníka so šírkou 10 mm, s dodatočným plechom z nehrdzavejúcej ocele. Valčeky sú z gumy a tvrdého plastu, ich hriadele sú uložené v ložiskách. Pohon zabezpečuje výkonný elektromotor. Všetky hnacie valčeky sú spojené so spoločnou reťazou, ktorá je ukrytá za krytom z nehrdzavejúcej ocele (ľahký prístup na mazanie, dlhá životnosť). Etiketovačku LT-50 možno ľahko použiť na etiketovanie fliaš piva, liehovín alebo vína, pohárov s medom, džemom alebo konzervami, na etiketovanie plastových kozmetických pohárov, plechoviek s farbami a na iné aplikácie, ktoré si vyžadujú etiketovanie valčekov. Fľaša alebo nádoba musí mať pravidelný valcovitý tvar, nemožno ju použiť na zakrivené, kužeľovité alebo kónické nádoby. Na určenie vhodnosti etikiet pre vybraný stroj môžete zaslať vzorky etikiet, ktoré chcete so strojom používať. Stroj s vašimi etiketami bezplatne otestujeme, prípadne nastavíme stroj podľa vašich požiadaviek a potrieb. Po predchádzajúcej telefonickej dohode je možné stroj vyskúšať aj osobne v našom showroome v Ostrave. Tieto skúšky odporúčame kvôli snímaniu medzier medzi etiketami. Etiketa by nemala mať na ľavom okraji priehľadné/priesvitné miesta v šírke približne 10 mm - v týchto miestach (priehľadných) by skener stroj zastavil. Nebude teda pracovať správne a aplikovať štítky v zadanom rozsahu. Pre špecifikáciu množstva vzoriek a samotného nastavenia kontaktujte naše technické oddelenie na čísle +420 603 355 085
1 899,13€ / ks 1 582,61€ bez DPH
Informujte sa
Kód:
103075
Plochá zatavovacia dvojvrstvová fólia CPP 50 mikrónov / PET 12 mikrónov o šírke 260mm s celkovou netto váhou 5kg. Viacvrstvové fólie sú vhodné pre balenie ako na automatických dávkovacích strojoch, ktoré si obal samé vytvárajú - napríklad flow pack baličky, alebo pre manuálne balenie, napr. Zatavovanie potravinových menu boxov a iných misiek. Netto váha sa môže mierne líšiť (+/- 5%).
135,65€ / ks 113,04€ bez DPH
skladom6-25 ks 11.09.2024 môže byť u Vás
Kód:
102879
Průmyslový dávkovač sypkých materiálů, směsí a hmot pro 10 - 3000g Automatický priemyselný dávkovač sypkých zmesí s vážením presne zadanej váhy od 10g - 3000g. Tento robustný celokovový dávkovač pracuje na princípe vibračného váženia presne zvolenej dávky a jej následného vypustenia do vopred pripraveného obalu na impulz obsluhy. Dávkovač sa skladá z dvoch hlavných prvkov - vibračnej plochy a váhy. Pri spustení váženia sa obsah vibračnej plochy pomaly sunie do vážiacej sýpky. Po naplnení nastaveného množstva sa vibrácie zastaví a dávka je pripravená na nasypanie do vhodného obalu na príkaz obsluhy. Ovládanie dávkovacieho zariadenia je veľmi jednoduché. Je realizované pomocou nožného pedálu, ktorým dá obsluha impulz k navážaniu a druhým stlačením otvorí záklopku sýpky a vysype obsah váhy do pripraveného vrecka. K dispozícii je adaptér pre menšie vrecúška, ktorý možno v prípade potreby nasadiť. Sypké zmesi sa sypú do dávkovača horným lievikom, ktorý vďaka svojmu tvaru zabraňuje vysypaniu zmesi na zem a zároveň slúži ako horný zásobník. Pre dávkovanie jemnejších zmesí je lievik vybavený záklopkou, ktorou možno riadiť množstvo resp. výšku zmesi putujúcu po vibračnej plošine. Dávkovač je vhodný na dávkovanie takmer akýchkoľvek sypkých zmesí - chémia, prášky, granule, plastové pelety, kovové diely, semená a iné suché sypké zmesi. Dávkovač je vhodný aj pre potraviny, možno s ním skvele dávkovať napríklad čaje, kávu, ryžu, fazuľu, šošovicu, ovsené vločky, musli a ďalšie suché potraviny. Váhový strop 3000g platí pre sypké zmesi s menšími časticami. Veľkosť vážiacej sýpky neumožňuje zváženie napr. 3kg ovsených vločiek na jeden násyp, vzhľadom na ich pomer váhy k objemu. U substancií s väčším zrnom možno dávku rozložiť napríklad na dve odváženia. Upozornenie: ak zmes, ktorú chcete dávkovať má zvýšenú vlhkosť či obsah tuku a vytvára hrudky, presnosť dávkovania je výrazne krátená. Váha funguje na princípe vibrácií a ak spadne do odvážené časti hrudka, ktorá váži výrazne viac ako ostatné častice zmesi, môže dôjsť k prevážanie a tým zhoršenie presnosti. Ak vaše zmes hrudkuje, odporúčame vám zaslať na našu adresu vzorku o dostatočnej hmotnosti (zmes na 15+ vašich dávok) so sprievodným listom, my zmes na stroji vyskúšame a povieme vám, či je na to vhodný. Služba je zadarmo, testovacie zmesi neposielame späť. Ovládanie dávkovača disponuje počítadlom už nasypaných vreciek, nechýba ani možnosť vysypania kompletného obsahu dávkovača - vhodné napríklad pri ukončení dávkovania. Dávkovač je celokovový - z nerezového plechu (vonkajšia časť) a základňa disponuje zabrzditelnými kolieskami pre jednoduchý transport K dávkovaču nie je dodávaný potravinársky atest. šetky časti stroja, ktoré prichádzajú pri činnosti do styku s dávkovanými potravinami sú vyrobené z "potravinárskej" nereze: NEREZOVÁ OCEĽ 1.4301, ČSN 17 240, AISI 304, ktorej chemické zloženie vyhovuje norme na použitie výrobkov pre potraviny.
1 899,13€ / ks 1 582,61€ bez DPH
skladom6-25 ks
Kód:
102757
Sme tu s vami už 20 rokov
Sme tu s vami už 20 rokov

Sme tu s vami už 20 rokov

Za tú dobu sme ušli pekný kus cesty. Ak vás zaujíma náš príbeh, čítajte viac. Ďakujeme za vašu priazeň!